Op deze avond kijken we naar de relatie die we hebben met onze borsten. Wat zijn jouw ideeën over je borsten? Wat zijn jouw ervaringen? Hoe voelen ze aan van binnenuit en wat hebben ze je te vertellen? Hoe kun je op een natuurlijke en liefdevolle manier voor je borsten zorgen?

Mijn workshops hebben hun bedding in een cirkel van vrouwen. Het zelf beleven in jouw lijf staat centraal. Daarnaast deel ik mijn kennis en ga je gevuld met nieuwe ervaringen en tools voor thuis weer naar huis.

In de cirkel van vrouwen kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Opbouw van de avond

We beginnen door contact te maken met ons lichaam via een meditatie. Vanuit het leven van alle dag keren we naar binnen. We vertragen en verstillen. Van doen en denken gaan we naar zijn. Vervolgens maken we door ervaringsoefeningen (zacht lichaamswerk, adem, aanraking, dans, stem) contact met onze eigen innerlijke wijsheid over onze borsten. Dit is helend en geeft inzicht. Wat uit jezelf komt integreert als vanzelf in je systeem, waardoor je je dieper verankerd voelt in je lijf. Meer aanwezig in je borsten. Daarnaast geef ik je praktische informatie en tips voor thuis, zodat je het borstbewustzijn echt kunt meenemen in je dagelijks leven: voor wakkere, blije borsten!

Datum:
Tijd:
Waar:
Kosten:
Opgeven:
maandag 17 juni 2019

van 19.30 tot 22.00 uur
Pieter Saenredamstraat 44 bis Utrecht
€22
per email bij Laura op info@puurmassage.nl
er is ruimte voor 6 vrouwen

.
Je bent uiteraard ook heel welkom om 1-op-1 met mij werken rondom dit thema.

Mijn wens is dat vrouwen weer in contact komen met hun vrouwelijke natuur van voelend aanwezig zijn. Vertrouwend op de wijsheid van hun lichaam – innerlijke bron vol oeroude wijsheid – en in verbinding met andere vrouwen vanuit sisterhood. En dat deze ondersteuning en inspiratie voeding mag zijn en licht mag brengen je dagelijkse leven.

Lieve groet,
Laura

“Wat een bijzondere dag was dit! Het samenzijn met andere vrouwen, de herkenning en de rust die dat geeft… De liefdevolle aandacht voor mijn borsten, ik wist helemaal niet dat het zo kon voelen! Laura is wijs, warm en grappig en niet bang voor kwetsbaarheid. Zo fijn dat ik haar ben tegengekomen!”  ~  Sietske

< naar agenda