Op deze dag kijken we naar de relatie die we hebben met onze borsten. Wat zijn jouw ideeën over je borsten? Wat zijn jouw ervaringen? Hoe voelen ze aan van binnenuit en wat hebben ze je te vertellen? Hoe kun je op een natuurlijke en liefdevolle manier voor je borsten zorgen?

Mijn workshops hebben hun bedding in een cirkel van vrouwen. Het zelf beleven in jouw lijf staat centraal. Daarnaast deel ik mijn kennis en ga je gevuld met nieuwe ervaringen en tools voor thuis weer naar huis.

In de cirkel van vrouwen kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Opbouw van de dag

We beginnen de dag door contact te maken met ons lichaam via een meditatie. Vanuit het leven van alle dag keren we naar binnen. We vertragen en verstillen. Van doen en denken gaan we naar zijn. Vervolgens maken we door ervaringsoefeningen (zacht lichaamswerk, adem, aanraking, dans, stem) contact met onze eigen innerlijke wijsheid over onze borsten. Dit is helend en geeft inzicht. Wat uit jezelf komt integreert als vanzelf in je systeem, waardoor je je dieper verankerd voelt in je lijf. Meer aanwezig in je borsten. Daarnaast geef ik je praktische informatie en tips voor thuis, zodat je het borstbewustzijn echt kunt meenemen in je dagelijks leven: voor wakkere, blije borsten!

Datum:
Tijd:
Bijdrage:
Waar:
Opgeven:
zaterdag 12 mei 2018
van 10.00 tot 17.00 uur
€75 of €65 met vroegboek korting, als je je opgeeft voor 1 mei
Oude Gracht aan de Werf in het centrum van Utrecht
per email bij Laura op info@puurmassage.nl
er is ruimte voor 10 vrouwen

.
Je bent uiteraard ook heel welkom om 1-op-1 met mij werken rondom dit thema.

Mijn wens is dat vrouwen weer in contact komen met hun eigenlijke vrouwelijke natuur van voelend aanwezig zijn. Vertrouwend op de wijsheid van hun lichaam – innerlijke bron vol oeroude wijsheid – en in verbinding zijn met andere vrouwen vanuit sisterhood. Ondersteunend en inspirerend aanwezig bij elkaar. Zo vormen we een helend netwerk over de aarde.

Lieve groet,
Laura

“Wat een bijzondere dag was dit! Het samenzijn met andere vrouwen, de herkenning en de rust die dat geeft… De liefdevolle aandacht voor mijn borsten, ik wist helemaal niet dat het zo kon voelen! Laura is wijs, warm en grappig en niet bang voor kwetsbaarheid. Zo fijn dat ik haar ben tegengekomen!”  ~  Sietske

< naar agenda