Op deze dag kijken we naar de relatie die we hebben met onze cyclus en baarmoeder. Door veel vrouwen wordt de menstruatie ervaren als lastig in plaats van als een prachtige leidraad. Hoe ervaar jij je cyclus? Hoe kun je intunen op de wijsheid van je cyclus en je baarmoeder? Hoe kan dit je ondersteunen in je dagelijks leven?

Mijn workshops hebben hun bedding in een cirkel van vrouwen. Het zelf beleven in jouw lijf staat centraal. Daarnaast deel ik mijn kennis en ga je gevuld met nieuwe ervaringen en tools voor thuis weer naar huis.

In de cirkel van vrouwen kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Opbouw van de dag

We beginnen de dag door contact te maken met ons lichaam via een meditatie. Vanuit het leven van alle dag keren we naar binnen. We vertragen en verstillen. Van doen en denken gaan we naar zijn. Vervolgens maken we door ervaringsoefeningen (zacht lichaamswerk, adem, aanraking, dans, stem) contact met onze eigen innerlijke wijsheid over onze borsten. Dit is helend en geeft inzicht. Wat uit jezelf komt integreert als vanzelf in je systeem, waardoor je je dieper verankerd voelt in je lijf. Meer aanwezig in je bekken. Daarnaast geef ik je praktische informatie en tips voor thuis, zodat je het baarmoeder-bewustzijn echt kunt meenemen in je dagelijks leven.

Datum:
Tijd:
Bijdrage:
Waar:
Opgeven:
nog te plannen datum herfst 2019

van 10.00 tot 17.00 uur
€75 of €65 met vroegboek korting
Oude Gracht aan de Werf in het centrum van Utrecht
per email bij Laura op info@puurmassage.nl
er is ruimte voor 10 vrouwen

.
Je bent uiteraard ook heel welkom om 1-op-1 met mij werken rondom dit thema.

Mijn wens is dat vrouwen weer in contact komen met hun vrouwelijke natuur van voelend aanwezig zijn. Vertrouwend op de wijsheid van hun lichaam – innerlijke bron vol oeroude wijsheid – en in verbinding met andere vrouwen vanuit sisterhood. En dat deze ondersteuning en inspiratie voeding mag zijn en licht mag brengen je dagelijkse leven.

Lieve groet,
Laura

 

“ Ik heb er enorm van genoten, ook erna nog, voelde ik veel energie. Ik was verrast over de hoeveelheid nieuwe kennis die ik opdeed! Die ga ik delen met mijn dochters. Ook verrassend dat ik de fijne oefeningen in de overgang nog steeds kan doen :) Ik vond de sfeer heel mooi. Voelde me veilig in jouw bedding. Je straalt een zachte autoriteit uit. “ ~ Jannah

< naar agenda