<- terug naar vorige pagina

klassieke massage
In deze techniek masseer ik je lichaam door middel van strijkingen en knedingen die met name op je spieren en bindweefsel gericht zijn. Zo wordt de circulatie in je lichaam gestimuleerd en verbetert de stofwisseling.

energetische massage
Vergeleken met klassieke massage is energetische massage minder gericht op je spieren en het wordt vaak als subtieler ervaren. Het is een techniek met veel strijkingen. Als mens raak je geregeld uit evenwicht: de energiebeweging is dan verstoord. Dat kan signalen in je lichaam geven doordat de energie zich vast zet. Als je je vitaal voelt, stroomt de energie. Energetische massage werkt ook met de symbolische elementen aarde, water, vuur en lucht.

voetreflexzonemassage
Je voeten zijn een afspiegeling van je hele lichaam. De reflexzones op je voeten corresponderen met lichaamsdelen en organen in je lijf. Aan de hand van de gevoeligheid van deze zones kun je je een beeld vormen van de spanningsverhoudingen in je lichaam.

holistic pulsing
Holistic pulsing is een manier van aanraken, waarbij je gekleed op de massagetafel ligt en ik je lichaam ritmisch schudt. Je lichaam blijft de hele sessie geheel of gedeeltelijk in een wiegende beweging. Ieder mens heeft een eigen frequentie die het lichaam zelf aangeeft. Ik volg die frequentie. In de beweging kun je gaan ervaren waar in je lichaam het soepel voelt en stroomt en waar dat niet zo is. Het is een zachte techniek en voelt voor de meeste mensen aangenaam aan.

bindweefselmassage
Bindweefselmassage wordt ook wel lichaamsreflexologie genoemd. Bepaalde delen van je huid staan in verbinding met bepaalde organen. Door een specifiek deel van je huid te rollen, wordt ook het corresponderende orgaan beïnvloed. Daarnaast kun je ook contact maken met de thema’s die daarmee te maken hebben.