Een heerlijke dag voor jou en je voeten in de fijne bedding van een vrouwencirkel!

Deze dag staat in het teken van onze voeten. Ik leer je een hele fijne voetmassage, die je daarna thuis kunt gaan geven. Bijvoorbeeld aan je geliefde, je kind of een vriendin.

Bij een voetmassage worden de uiteinden van de zenuwbanen en energiebanen geraakt en worden je bloedsomloop, lymfestroom en je energiestroom stimuleert. Je circulatie verbetert. En dat is meteen voelbaar. Via je voeten werkt de ontspanning door in je hele lijf. Na een voetmassage voel je je meestal diep ontspannen en geaard. Thuis bij jezelf.

Je kunt voeten op allerlei manieren masseren. Ik leer je verschillende fijne technieken. Maar belangrijker dan dat, is de manier waarop je contact maakt en aanraakt. Ik nodig je daarom eerst uit om in te tunen op je eigen lichaam en op je natuurlijk vermogen om voelend aanwezig te zijn. Vandaar uit ga je een voetmassage geven en ontvangen.

We beginnen de dag in de cirkel met een meditatie en een voetenoefening. Na een korte deelronde vertel ik wat over de massage en laat je de handgrepen zien. Daarna gaan we masseren in tweetallen. Ik loop rond voor hulp en aanwijzingen. Dan lunchen we samen. In de middag gaan we verder met masseren. We eindigen de dag weer samen in de cirkel. Er is ruimte om wat van je ervaringen te delen als je wilt. Of vragen te stellen, als die er nog zijn.

Wanneer:
Hoe laat:
Lunch:
Bijdrage:
Waar:
Opgeven:
nog te plannen datum herfst 2019

van 10.00 uur tot 17.00 uur
potluck, ieder neemt iets mee om te delen
€75 of €65 met vroegboek korting
Oude Gracht aan de Werf in het centrum van Utrecht
per email bij Laura op info@puurmassage.nl
er is ruimte voor 10 vrouwen

 

 

 

 

 

Heb je nog vragen, mail of bel me even!

Lieve groet,
Laura

< naar agenda