Welkom bij een kleine hartverwarmende vrouwencirkel bij mij thuis. Drie avonden in het teken van ‘eigen’: jouw eigenheid, eigenwaarde en eigenwijsheid. Daar ga je je mee verbinden. 


We beginnen de avond door contact te maken met ons lichaam via een meditatie. Vanuit het leven van alle dag keren we naar binnen. We vertragen en verstillen. Van doen en denken gaan we naar zijn. Vervolgens maken we door ervaringsoefeningen (zacht lichaamswerk, adem, aanraking, beweging, stem) contact met onze eigen innerlijke wijsheid over het thema. Dit is helend en geeft inzicht. Wat uit jezelf komt integreert als vanzelf in je systeem, waardoor je je dieper verankerd voelt in je lijf. Meer aanwezig in je leven.

In de cirkel van vrouwen kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Datum:
Tijd:
Locatie:
Kosten:
Opgeven:
woensdag 12 en 26 juni en 10 juli 2019

van 19.30 uur tot 22.00 uur
Pieter Saenredamstaat 44-bis, Utrecht
€66
per email bij Laura op info@puurmassage.nl
er is ruimte voor 6 vrouwen


Je bent ook welkom om 1-op-1 met mij werken rondom dit thema. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk voor massagetherapie, healing en coaching.

Mijn wens is dat vrouwen weer in contact komen met hun vrouwelijke natuur van voelend aanwezig zijn. Vertrouwend op de wijsheid van hun lichaam – innerlijke bron vol oeroude wijsheid – en in verbinding met andere vrouwen vanuit sisterhood. En dat deze ondersteuning en inspiratie voeding mag zijn en licht mag brengen je dagelijkse leven.