Een vrouwencirkel is een manier om verbinding met jezelf en andere vrouwen te maken en te verdiepen. Zo samen zijn met ‘sisters’ verbindt, ontspant, ondersteunt, verwarmt en inspireert.

Op deze middagen nodig ik je uit om contact te maken met je lichaam en je natuurlijk vermogen om voelend aanwezig te zijn. Samen creëren we een veilige bedding waarin we onze vrouwelijkheid kunnen voelen, eren, voeden en vieren. We gaan dit doen met meditatie, dans, adem, aanraking, stem. Naar binnen gaan, om te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Naar buiten komen, wanneer je wilt, om te delen.

In de cirkel kun je opnieuw je eigen kracht ervaren. Je kunt weer voelen wat het betekent om eerlijk en echt te zijn, bij elkaar uit te rusten, niets meer op te hoeven houden en plezier te hebben. Naast je kracht zijn ook je angst, je verlegenheid, je aarzeling en imperfectie van harte welkom. Je bent welkom zoals je bent en met alles wat er is.

Thuis in je lijf
Soms gaat het in je hoofd maar door. Op deze avond ga je van denken naar voelen. Door contact te maken met je lichaam, kun je thuiskomen bij jezelf. Rust in je hoofd, lekker in je lijf en lief voor jezelf.

De wijsheid van je cyclus
De menstruatie wordt door veel vrouwen ervaren als een last in plaats van een leidraad. Hoe ervaar jij je cyclus? Hoe kan jouw cyclus je ondersteunen in je leven?

De magische kracht van je borsten
We kijken naar onze ideeën over en ervaringen met onze borsten. Hoe voelen ze aan van binnenuit en wat hebben ze je te vertellen? Hoe kun je op een natuurlijke manier voor je borsten zorgen?

Data:15 april – 12 mei – 24 juni
Tijd:van 14.00 to 17.00 uur
Waar:Oudegracht aan de werf in het centrum van Utrecht
Opgeven:per email op laura@puurmassage.nl – er is ruimte voor 8 vrouwen

Laura de Jong
06-15457985
laura@puurmassage.nl